Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

Header Banners

U bent hier

Herbruikbare plastic kratten & bakken

Plastic kratten en bakken volgens de EURO-normen

De aangewezen plastic kratten voor frisdrank en bierVoor herbruikbare plastic kratten en bakken produceren wij via het kunststof spuitgieten zowel maatwerk als een eigen gamma. U vindt deze hoogkwalitatieve bakken in grote hoeveelheden terug in de voedingsindustrie (vervoer van fruit, vlees, groenten,…) maar ook in vrijwel elke supermarkt (plooikratten). Ook de productie van de bekende bakken en trays voor bieren en frisdranken behoort tot de opties. Verder maken wij stevige kratten voor allerlei vormen van material handling.

Via het kunststof spuitgieten produceren wij deze bakken conform de geldende EURO-normen zodat ze volledig pallet- en vrachtwagencompatibel zijn met het oog op eenvoudig stapelen. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en de stevigheid, zijn onze kratten en bakken jarenlang inzetbaar.

Onze zelf ontworpen bakken en kratten combineren een aantal eigenschappen:

  • Ze zijn uiterst licht maar toch bijzonder sterk.
  • Ze zijn probleemloos wasbaar.
  • Ze zijn ingenieus ontworpen om snel te vullen of leeg te maken.
  • De bakken zijn stapelbaar of kunnen tot een kleiner formaat ingeklapt worden voor een efficiënt retourtransport of verminderd plaatsgebruik
  • Het ontwerp is volledig gericht op efficiënt stapelen en nesten.

Bestellen vanaf 500 stuks

U kunt onze standaardbakken bestellen vanaf 500 stuks, kleinere bijbestellingen zijn later altijd mogelijk. Dankzij onze grote stock, leveren wij vrijwel meteen na uw bestelling.  

Maak uw keuze voor meer technische informatie (mogelijkheden, formaten, samenstellingen,…):

Wenst u een offerte voor een bestelling van onze herbruikbare plastic kratten of bakken? Contacteer ons.