Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Kunststof bakken

Uw leverancier van stevige en herbruikbare kunststof bakken

Didak Injection maakt via de techniek van het kunststof spuitgieten een brede waaier aan kunststof bakken. Wij bieden allereerst een bestaand gamma van kunststof bakken aan die voldoen aan de EURO-normen. Daarnaast is maatwerk mogelijk. Onze kracht zit in de grotere volumes. Onze bakken uit kunststof worden bijzonder veel gebruikt in de voedingsindustrie, in supermarkten en voor material handling in de industrie.

Het nationaal en internationaal vervoer van verse voedingsmiddelen zoals fruit, vlees, groenten, vis, bakproducten… gebeurt best met kunststof bakken die voldoen aan de EURO-normen. Deze normen maken het mogelijk om efficiënt de vrachtwagens te laden. Alle bakken die aan deze normen voldoen, zijn pallet- en vrachtwagencompatibel.

Kunststof bakken voor herhaald gebruik

Didak ontwikkelde een breed gamma van kunststof bakken die u uit stock kunt aankopen. Bestellingen vanaf 500 stuks zijn welkom. Wij leveren bij u ter plaatse. Onze bakken zijn bijzonder stevig en hebben een hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze geschikt zijn voor jarenlang intensief gebruik.

Eigenschappen van onze kunststof bakken Onze kunststof bakken bezitten een aantal eigenschappen wat hen zeer aantrekkelijk maakt:

  • Zeer licht maar toch heel sterk
  • Volledig afwasbaar
  • Ontworpen om eenvoudig te vullen en leeg te maken
  • Stapelbaar of inklapbaar tot een kleiner formaat
  • Gericht op efficiënt stapelen en nesten

Verschillende soorten kunststof bakken

Binnen ons bestaand gamma vindt u verschillende soorten bakken terug.

  • Stapelbare bakken: dertien soorten volumebesparende bakken met geperforeerde zijkanten en een gesloten of geperforeerde onderkant. Deze volumebesparende bakken zijn ideaal voor verswaren zoals groenten, fruit, vlees, gevogelte en bakproducten. Meer info.
  • Drankkratten: nestbare en herbruikbare trays voor eenmalig te gebruiken flessen. Meer info.
  • Inklapbare bakken: deze zijn compatibel en stapelbaar met niet-inklapbare bakken. Meer info.
  • Recyclage bakken: een ideale recyclagebak voor de huis-aan-huis ophaling van glas en andere recycleerbare materialen. Meer info.
  • Multikrat: een veelzijdige krat, specifiek ontwikkeld voor verswaren. Meer info.

Niet gevonden wat u zocht? Kies voor maatwerk!

Vindt u in ons bestaand gamma niet meteen wat u zoekt? Geen probleem, wij beschikken over een flexibel machinepark voor maatwerk. Wij staan u bij met de productontwikkeling, alle technische tekeningen, het aanmaken van de matrijzen en de uiteindelijke productie.

Een offerte voor onze herbruikbare plastic kratten of bakken? Contacteer ons.