Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Kunststof gieten

Alle maatwerk voor kunststof gieten

Zoekt u een totaalpartner voor kunststof gieten? Dan bent u bij Didak Injection aan het juiste adres. Wij beschikken over dertig spuitgietmachines om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Deze flexibiliteit laat een grote vormvrijheid toe met een maximale oppervlakte van 1,3 m² en een gewicht tot 15 kilogram. Wij maken zowel halffabricaten als kant-en-klare producten. Onze klanten komen uit een groot aantal industriële sectoren, waaronder de automotive en machinebouw. Wij zijn gespecialiseerd in grote jaarvolumes.

Wij gieten kunststof met alle mogelijke thermoplastische kunststoffen. Naast vooral PE en HDPE werken wij ook met PP, ABS, polystyreen, POM,… U mag rekenen op deskundig advies voor de selectie van de juiste kunststoffen.

Maatwerk in kunststof gieten

Onze grote kracht schuilt in het maatwerk. Wij werken volgens de aangeleverde productspecificaties.

Ook partner voor productontwikkeling

Naast het kunststof gieten zelf, kunt u ons ook inschakelen als productontwikkelaar. Wij werken op basis van uw ideeën en schetsen verder in de richting van productietekeningen. Wanneer u al een technisch ontwerp hebt, gaan wij op zoek naar technische verbeteringen voor een onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding.

Totaalservice voor kunststof gieten

Zonder matrijzen geen kunststof gieten. Dankzij onze nauwe samenwerkingsverbanden met verschillende buitenlandse matrijzenbouwers, bent u ook voor uw matrijzen welkom. Afhankelijk van de verwachte productievolumes, adviseren wij de juiste kwaliteit. Dankzij ons werkatelier herstellen of reviseren wij snel bestaande matrijzen. Dit is uiterst belangrijk voor een hoge leverbetrouwbaarheid en het vermijden van productieonderbrekingen.

Grote volumes

Onze spuitgietmachines draaien non-stop, waardoor we uitermate geschikt zijn voor grote productievolumes. Bovendien mag u rekenen op korte levertijden. Bestellingen vanaf 5.000 tot meerdere 100.000en stuks vormen geen enkel probleem.

Extra toegevoegde waarde

Wij bieden extra opties voor een verhoogde toegevoegde waarde.

  • 2K-injectie: verschillende soorten kunststoffen worden thermisch-chemisch verankerd in één matrijs.
  • Insert moulding: voor inserts of het inbrengen van een niet-kunststofonderdeel.
  • Gasinjectie: voor de productie van holle kunststofproducten.
  • Inmould labelling en andere bedrukkingstechnieken: voor het bedrukken met kwalitatieve afbeeldingen, barcodes of teksten.

Klik hier voor meer informatie over bovenstaande technieken.

Interesse in onze mogelijkheden voor kunststof gieten? Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.