Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Kunststof producten

Uw producent van kunststof producten en onderdelen

Didak Injection uit Grobbendonk produceert kunststof producten via de techniek van het spuitgieten. Dankzij dertig spuitmachines die non-stop draaien, kunnen wij vrijwel elke opdracht aan. Dat geldt zowel voor de vorm en grootte van de kunststof producten als het gewenste volume. Wij werken voor een brede variëteit aan industriële sectoren, waaronder veel voor de automotive en machinebouw. De kunststof producten die wij maken, zijn zowel halffabricaten als gebruiksklare alledaagse voorwerpen.

Wat betreft vorm- en kleurvrijheid bieden wij alle mogelijke opties. Ons machinepark laat toe om kunststof producten te produceren met een maximale oppervlakte van 1,3 m² en een gewicht dat kan oplopen tot 15 kilogram. Onze kunststof producten zijn samengesteld uit vooral PE en HDPE, maar ook deze thermoplastische kunststoffen zijn perfect mogelijk: PP, ABS, polystyreen, POM,…

Maatwerk voor kunststof producten

Wij leveren uitsluitend maatwerk, volledig volgens uw wensen en verlangens.

Nood aan iemand die mee ontwikkelt?

Wij stellen onze expertise in kunststof producten ook ter beschikking voor productontwikkeling en het uitwerken van technische productietekeningen. Schakel ons in voor gerichte productverbeteringen als u zelf al een ontwerp hebt. Deze leiden mogelijk tot een betere prijs/kwaliteitsverhouding, wat uw uiteindelijke rendement fors verhoogt.

Totaalservice voor de productie van kunststof producten

Om via het spuitgieten kunststof producten te maken, hebt u een matrijs nodig. Ook voor het aanmaken van deze matrijs doen wij het nodige. Wij onderhouden nauwe contacten met gespecialiseerde matrijzenbouwers in binnen- en buitenland. Afhankelijk van de eindkwaliteit en het productievolume, adviseren wij de juiste matrijzenbouwer. Voor herstellingen en revisies schakelen wij onze eigen werkplaats in. Zo vermijden we langdurige productieonderbrekingen door technische problemen met de matrijzen.

Grote volumes

Wij werken non-stop, waardoor u perfect grote productievolumes (vanaf 5.000 tot meerdere 100.000en stuks) aan ons kan toevertrouwen. Wij garanderen bijzonder korte levertijden.

Bijkomende opties

Dankzij onze hoge specialisatiegraad, bieden wij u vrijblijvend enkele technische opties voor een verhoogde toegevoegde waarde:

  • 2K-injectie: een combinatie van verschillende soorten kunststoffen in één matrijs.
  • Insert moulding: al in de matrijzen worden inserts of niet-kunststof onderdelen verwerkt.
  • Gasinjectie: voor het maken van holle kunststofproducten.
  • Inmould labelling of andere bedrukkingstechnieken: we brengen alle gewenste kwalitatieve afbeeldingen, barcodes of teksten aan.

Meer informatie over bovenstaande technieken.

Interesse in de productie van kunststof producten? Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.