Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Kunststof spuitgietbedrijven

Op zoek naar één van de betere kunststof spuitgietbedrijven?

Wie tussen de vele kunststof spuitgietbedrijven één van de meest betrouwbare en veelzijdige zoekt, moet zeker kennismaken met Didak Injection uit Grobbendonk. Al meer dan vijftig jaar specialiseren wij ons in deze techniek, waardoor we gegarandeerd tot de meest ervaren kunststof spuitgietbedrijven in de Benelux horen. De dertig spuitgietmachines draaien non-stop, waardoor we uitblinken in leverbetrouwbaarheid en leversnelheid. Wij werken voor verschillende industriële sectoren.

Als één van de weinig kunststof spuitgietbedrijven beschikt Didak Injection over een veelzijdig machinepark. Dit betekent dat u de productie van uw verschillende kunststofonderdelen of -voorwerpen aan ons kunt toevertrouwen. Deze producten hebben een maximale oppervlakte van 1,3m² en een gewicht tot 15 kilogram. Daarbinnen is vrijwel alles mogelijk, zowel halffabricaten voor verdere verwerking in bijvoorbeeld machines als volledig afgewerkte alledaagse gebruiksvoorwerpen.

Onze flexibiliteit binnen de kunststof spuitgietbedrijven uit zich ook in de vele thermoplastische kunststoffen waarmee we werken. Zo verwerken wij vooral PE en HDPE, maar behoren ook PP, ABS, polystyreen, POM,… tot de mogelijkheden.

Gericht op maatwerk

Ons flexibel productieapparaat is volledig gericht op maatwerk. Wij maken wat u wilt.

Expertise als productontwikkelaar

Een andere eigenschap die ons onderscheidt van de meest kunststof spuitgietbedrijven is de eigen expertise voor productontwikkeling. Zo gaan wij samen met u aan de slag om uw kunststofproduct technisch uit te werken en te verfijnen.

Ook voor de matrijzen zorgen wij

Dankzij onze relaties met verschillende matrijzenbouwers, garanderen wij voor de matrijzen de juiste kwaliteit, afhankelijk van het gewenste eindproduct en de nodige productievolumes. Snelle herstellingen of de revisie van matrijzen gebeuren in ons eigen werkatelier.

Grote volumes

U bent bij ons welkom vanaf 5.000 stuks tot meerdere 100.000en. Onze machines draaien zeven dagen op zeven, waardoor we een hoge leverbetrouwbaarheid en korte leveringstermijnen garanderen.

Extra toegevoegde waarde

Via gespecialiseerde technieken voegen wij extra toegevoegde waarde aan uw producten toe:

  • 2K-injectie: twee soorten kunststoffen in één matrijs en dus meteen in uw product verwerkt.
  • Insert moulding: inserts of niet-kunststof onderdelen worden al in de matrijs samengebracht.
  • Gasinjectie: om holtes in kunststofproducten te creëren.
  • Bedrukking: we brengen alle duurzame kwalitatieve afbeeldingen, barcodes of teksten op of in de kunststof producten aan.

Meer informatie over deze technische mogelijkheden.

Interesse in Didak Injection als ervaren speler in de wereld van de kunststof spuitgietbedrijven? Contacteer ons vandaag nog voor een eerste persoonlijke kennismaking.