Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Kunststof verpakkingen

Herbruikbare kunststof verpakkingen in de vorm van bakken, kisten en kratten

Zoekt u een producent van kunststof verpakkingen in de vorm van herbruikbare bakken, kisten en kratten, dan bent u bij Didak Injection uit Grobbendonk aan het juiste adres. Via de techniek van het kunststof spuitgieten maken wij kunststof verpakkingen. Zowel maatwerk als bestellingen uit onze gamma bestaande bakken, kisten en kratten is mogelijk. Onze bestaande types voldoen aan de EURO-normen voor efficiënt stapelen. U bent dan ook zeker dat onze kunststof verpakkingen perfect passen in laadruimtes van vrachtwagens en op de meest gebruikelijke paletformaten.

Wij leveren vooral herbruikbare bakken, kisten en kratten aan de voedingsindustrie voor het vervoer en de tijdelijke opslag van verse producten zoals fruit, vlees, groenten, vis en bakproducten. Ook de industrie gebruikt onze bakken voor material handling.

Kunststof verpakkingen voor jarenlang gebruik

Onze kratten, bakken en kisten zijn geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Dit betekent dat ze een groot aantal keer kunnen worden afgewassen voor nieuwe versproducten of materialen. Verder blinken onze kunststof verpakkingen uit in stevigheid, maar zijn ze zelf toch uiterst licht.

We zetten voor u de eigenschappen nog eens kort op een rijtje:

  • De bakken, kratten en kisten zijn uiterst licht, maar toch zeer sterk. U kunt deze probleemloos vullen met zwaardere producten.
  • De verpakkingen zijn bestand tegen het reinigen en afwassen. Ze gaan een jarenlang mee en kunnen vele keren gebruikt worden.
  • Het ontwerp van de bakken, kisten en kratten richt zich op het snel en efficiënt vullen en leegmaken.
  • We hebben ook verschillende inklapbare types.
  • De verpakkingen zijn eenvoudig stapelbaar en te nesten.

Onze types kunststof verpakkingen

Bestellingen vanaf 500 stuks zijn mogelijk. Wij beschikken over een grote stock.

Wilt u het anders? Kies dan voor ons maatwerk

Naast onze verschillende bestaande types behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden. Wij ontwikkelen volledig op maat van uw wensen en behoeftes.

Een offerte voor onze herbruikbare kunststof verpakkingen? Contacteer ons.