Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Opbergbakken

Uw leverancier van stevige kunststof opbergbakken

Didak Injection fabriceert via de techniek van het kunststof spuitgieten stevige opbergbakken. Ofwel maakt u uw keuze uit ons zelf ontwikkeld gamma aan plastic opbergbakken, ofwel leveren we vanaf ongeveer 5.000 stuks maatwerk. Wij beschikken over meer dan dertig spuitgietmachines voor grote jaarvolumes. Opbergbakken bestellen uit ons bestaand gamma kan vanaf 500 stuks. De types opbergbakken die we zelf ontwikkelden, voldoen aan de EURO-normen zodat ze prima passen in laadruimtes van vrachtwagens en op paletten.

De opbergbakken die wij produceren, vindt u vooral terug in de voedingsindustrie. Ze zijn uitermate geschikt voor het vervoer en het tijdelijk stockeren van verse voedingsmiddelen zoals fruit, vlees, groenten, vis, bakproducten,… De industrie gebruikt onze bakken voor material handling.

Opbergbakken voor intensief gebruik

Onze opbergbakken zijn voldoende sterk voor intensief jarenlang gebruik. Dit betekent dat u ze probleem kunt reinigen. De stevigheid en de hoogwaardige kwaliteit laten zwaardere ladingen toe.

Technische kwaliteiten van onze opbergbakken

  • Uitermate licht, toch verrassend sterk
  • Eenvoudig te reinigen
  • Ook inklapbare opbergbakken mogelijk
  • Altijd gericht op uiterst efficiënt stapelen

Soorten opbergbakken

Binnen ons bestaand gamma vindt u verschillende soorten opbergbakken terug.

  • Stapelbare bakken: in totaal bieden we dertien types opbergbakken met geperforeerde zijkanten en een gesloten of geperforeerde onderkant.
  • Inklapbare bakken: bijzonder plaatsbesparend wanneer deze niet gevuld zijn
  • Multikrat: een veelzijdige krat, specifiek ontwikkeld om kleinere bakjes in te plaatsen.

Eigen productspecificaties? Kies voor maatwerk

Vanaf een bestelling van 5.000 exemplaren behoort maatwerk tot de mogelijkheden. Wij bieden een totaalservice, inclusief productontwikkeling en het aanmaken van de nodige matrijzen.

Opbergbakken nodig? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.