Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Opbergboxen

Wij voorzien u van uiterst sterke opbergboxen

Kies voor Didak Injection als leverancier van opbergboxen, gemaakt via de techniek van het kunststof spuitgieten. Ofwel selecteert u het gewenste type uit de opbergboxen die wij zelf ontwikkelden, ofwel maken we op maat de opbergbox van uw wensen. Dit laatste is uiteraard alleen mogelijk voor grotere volumes vanaf 5.000 stuks. Bestellingen van onze bestaande types zijn snel leverbaar vanaf 500 stuks.

De opbergboxen die we zelf ontwikkelden voldoen aan de EURO-normen. Dit betekent dat deze boxen efficiënt stapelbaar zijn en perfect passen in de laadruimtes van vrachtwagens en op de meest frequente palletafmetingen. Onze opbergboxen zijn onder andere uitermate geschikt voor het vervoer en de opslag van verse voedingswaren zoals vlees, vis, fruit, groenten en bakproducten of voor material handling in de industrie.

Opbergboxen voor herhaald gebruik

Via de techniek van het kunststof spuitgieten produceren wij uitermate stevige opbergboxen die tegen een stootje kunnen. De opbergboxen zijn bovendien reinigbaar, waardoor ze geschikt zijn voor intensief jarenlang gebruik.

Troeven van onze kunststof opbergboxen

  • Sterk en toch licht
  • Perfect om te reinigen
  • Ook inklapbare opbergboxen
  • Gericht op eenvoudig stapelen

Soorten opbergboxen

Wij bieden u verschillende soorten opbergboxen:

Wilt u het anders? Ook maatwerk mogelijk

Vindt u binnen ons bestaand gamma niet de opbergbox die u wenst? Geen probleem, wij bieden een totaalservice voor maatwerk. Samen met u staan we in voor de productontwikkeling en de nodige technische tekeningen. Vervolgens zorgen we voor de aanmaak van de nodige matrijzen en de uiteindelijke productie. Wij kunnen opbergboxen maken met een maximale oppervlakte van 1,3 m² en een maximaal gewicht van 15 kilogram. Ook bedrukking in het kunststof met barcodes, teksten, afbeeldingen,… is mogelijk.

Nood aan kunststof opbergboxen? Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte.