Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Plastic bakken

Op zoek naar stevige, herbruikbare plastic bakken?

Via de techniek van het kunststof spuitgieten ontwikkelt en produceert Didak Injection plastic bakken van allerlei formaten en afwerkingen. Deze lichte plastic bakken zijn uitermate sterk en geschikt voor intensief, jarenlang gebruik. Wij ontwikkelden een eigen gamma van plastic bakken die voldoen aan de EURO-normen. Daarnaast behoort voor uitgebreide volumes ook maatwerk tot de mogelijkheden.

Onze plastic bakken vindt u vooral terug in de voedingsindustrie. Ze zijn uitermate geschikt voor het vervoer en de tijdelijke opslag van verse voedingsproducten zoals vis, vlees, groenten, bakproducten en fruit. In de industrie worden onze bakken gebruikt voor material handling. Aangezien onze bakken voldoen aan de EURO-normen, zijn ze goed stapelbaar en passen ze eenvoudig in laadruimtes van vrachtwagens en op paletten.

Plastic bakken voor meermaals gebruik

Onze plastic bakken zijn uitermate sterk, waardoor ze probleemloos zwaardere volumes kunnen dragen. Daarnaast zijn ze volledig reinigbaar. Dit laat toe om de plastic bakken jarenlang te gebruiken.

Naast vaste bakken hebben we ook inklapbare bakken. Zo verkleinen we de transportkosten wanneer de bakken na het uitladen leeg terugkomen. Alle bakken die wij maken, laten efficiënt stapelen en nesten toe.

Types plastic bakken

Binnen onze zelf ontwikkelde plastic bakken onderscheiden we verschillende types.

  • Stapelbare plastic bakken: ons gamma bevat dertien verschillende volumebesparende bakken. Deze hebben geperforeerde zijkanten. De bodem is ofwel gesloten ofwel ook geperforeerd. Deze plastic bakken lenen zich uitstekend voor het vervoer van verse producten.
  • Inklapbare plastic bakken: na lediging klapt u deze eenvoudig dicht, de perfecte plaatsbesparing voor retourtransporten.

Moet het toch anders? Maatwerk is mogelijk

Wanneer ons bestaand gamma niet tegemoetkomt aan uw behoeftes, bieden wij altijd de mogelijkheid voor maatwerk. Uiteraard zijn hiervoor de nodige productievolumes noodzakelijk. U mag op ons rekenen voor de productontwikkelingen, de technische tekeningen en het aanmaken van de matrijzen. Tenslotte nemen we ook de productie via kunststof spuitgieten op ons. Allerlei extra technieken, zoals inmould bedrukking, zijn mogelijk voor een verhoogde toegevoegde waarde.

Interesse in onze mogelijkheden voor plastic bakken? Contacteer ons.