Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Plastic kratten

Zoekt u een producent en leverancier van plastic kratten?

Didak Injection uit Grobbendonk produceert een gamma stevige plastic kratten, kisten en bakken voor jarenlang gebruik. Via de techniek van het kunststof spuitgieten produceren wij deze plastic kratten in één homogene massa. Onze plastic kratten voldoen aan de EURO-normen waardoor ze perfect stapelbaar zijn en passen in de laadruimtes van vrachtwagens en op paletten. U vindt onze plastic kratten veelvuldig terug in de industrie voor material handling en in de voedingsindustrie voor het transporteren en stockeren van verse producten, waaronder vlees, vis, bakproducten, groenten en fruit.

Aanvullend op het gamma van bestaande plastic kratten, behoort maatwerk altijd tot de mogelijkheden. In die gevallen staan we u graag bij tijdens het proces van productontwikkeling en –verbetering. Daarnaast zorgen we voor de nodige matrijzen, zodat de productie kan starten. Matrijsherstellingen voeren we uit in ons eigen werkatelier. Uiteraard is maatwerk alleen mogelijk voor grotere productievolumes. Bestellingen van bestaande plastic kratten kunnen al vanaf 500 exemplaren. Voor maatwerk rekent u best op een minimum van 5.000 stuks.

Plastic kratten voor meermaals gebruik

Onze plastic bakken, kisten en kratten kenmerken zich door hun sterkte, waardoor ze geschikt zijn om ook zwaardere volumes te dragen. Toch zijn de kratten zelf uiterst licht en eenvoudig handelbaar.

De bakken kunnen eenvoudig worden afgewassen en gereinigd waardoor u uw producten altijd in de meest hygiënische omstandigheden kunt vervoeren.

Eigenschappen van onze plastic kratten

  • Lichtgewicht, maar toch bijzonder sterk
  • Geschikt voor intensieve reinigingsbeurten
  • Ontwerp is gericht op het efficiënt vullen en leegmaken.
  • Ook inklapbare plastic bakken zijn mogelijk
  • Ontworpen voor eenvoudig stapelen en nesten

Verschillende types

  • We bieden u dertien verschillende types kratten aan met verschillende afmetingen en hoogtes. De bakken hebben geperforeerde zijkanten en een gesloten of geperforeerde onderkant.
  • Voor het besparen van laadruimte in de retourtransporten zijn ook inklapbare types mogelijk.
  • De multikrat biedt als veelzijdige krat ruimte aan kleinere kunststofbakjes.

Ontdek hier alle mogelijkheden van de verschillende types.

Op zoek naar een producent van plastic kratten? Contacteer ons.