Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Plastic stapelbakken

Op zoek naar een leverancier van plastic stapelbakken?

Als specialist in kunststof spuitgieten, ontwikkelde Didak Injection een eigen gamma van plastic stapelbakken. Deze kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze geschikt zijn voor jarenlang gebruik. Wij verkopen onze plastic stapelbakken in grote volumes aan de voedingsnijverheid voor het vervoer en de opslag van verse producten en aan de industrie voor material handling. Elk type voldoet aan de EURO-normen, wat maakt dat onze plastic stapelbakken perfect passen in de laadruimtes van vrachtwagens en op de standaard paletformaten.

Herbruikbare plastic stapelbakken worden in grote getallen gebruikt in de voedingsindustrie en de landbouw. De bakken zijn volledig gericht op het efficiënt en voedselveilig vervoer van verse producten zoals fruit, vlees, groenten, vis en bakproducten.

Plastic stapelbakken voor herhaald gebruik

Onze plastic stapelbakken zijn volledig afwasbaar, waardoor ze vele jaren bruikbaar zijn. De bakken zijn uitermate stevig voor zware ladingen. Toch zijn ze dankzij de specifieke materiaaleigenschappen uiterst licht en vlot handelbaar.

Troeven van onze plastic stapelbakken

  • Licht en sterk
  • Meermaals afwasbaar
  • Eenvoudig vulbaar en te ledigen
  • Ook inklapbare types beschikbaar
  • Altijd efficiënt stapelen en nesten

Beschikbare types plastic stapelbakken

  • Ons standaardgamma bestaat uit dertien types volumebesparende plastic stapelbakken. Elk type heeft zijn eigen afmetingen. Deze stapelbakken hebben geperforeerde zijkanten en een gesloten of geperforeerde onderkant. De bakken zijn ontworpen voor het vervoer van verswaren.
  • Naast de vaste stapelbakken behoren ook inklapbare types tot de mogelijkheden.
  • De multikrat is een veelzijdige krat, specifiek ontwikkeld voor verswaren in verschillende kleine bakjes.

Meer info over de verschillende types vindt u hier.

Ook maatwerk mogelijk

Naast het bestaand gamma aan plastic stapelbakken, behoort ook maatwerk tot de opties. Wij staan u graag bij met de nodige productontwikkeling en technische tekeningen.

Zoekt u een leverancier van plastic stapelbakken? Contacteer ons. We maken graag een vrijblijvende offerte op. Bestellingen vanaf 500 stuks.