Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Plastiek bakken

Nood aan herbruikbare plastiek bakken?

Didak Injection voorziet u van stevige, plastiek bakken in alle mogelijke formaten. Maak uw keuze uit ons gamma van zelf ontwikkelde plastiek bakken of kies voor maatwerk. Voor de productie gebruiken wij de techniek van het kunststof spuitgieten. De bakken zijn uitermate sterk en ideaal voor jarenlang gebruik. Onze zelf ontwikkelde bakken voldoen aan de EURO-normen, waardoor ze stapelbaar zijn en goed passen in de laadruimtes van vrachtwagens en op paletten.

Onze plastiek bakken worden onder andere veelvuldig gebruikt in de internationale en nationale voedingsindustrie. Zo dienen ze voor het transport of de tijdelijke stockage van verse producten zoals fruit, groenten, vlees, vis en bakproducten. Ook andere toepassingen zijn dankzij de veelzijdigheid van onze plastiek bakken perfect mogelijk.

Plastiek bakken voor intensief gebruik

Onze plastiek bakken zijn uitermate geschikt voor intensief en herhaald gebruik. Ze zijn dan ook perfect reinig- en afwasbaar. Aanvullend op de vaste bakken hebben we ook inklapbare plastiek bakken. Deze besparen tijdens de retourtransporten veel ruimte, en dus geld. Ook de vaste bakken zijn zeer eenvoudig stapelbaar.

Verschillende types plastiek bakken

  • Stapelbare plastiek bakken: wij bieden u dertien verschillende vaste plastiek bakken aan. De bakken hebben aan de zijkanten perforaties. Datzelfde geldt voor de bodem, of u kiest voor een gesloten onderkant.
  • Inklapbare plastic bakken:deze bakken klapt u na het leegmaken eenvoudig dicht waardoor ze amper nog ruimte innemen.

Uw keuze niet gevonden ?

Als onze bestaande mogelijkheden niet voldoen aan uw behoeftes, bieden wij u de optie van maatwerk. Dit betekent dat we op basis van uw wensen en behoeftes van a tot z een nieuw product ontwikkelen. Wij zorgen voor de nodige technische productietekeningen, laten de matrijzen maken en nemen de productie voor onze rekening. Het spreekt voor zich dat dit alleen lonend is voor grotere productievolumes.

Wenst u meer informatie over onze mogelijkheden voor plastiek bakken? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.