Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Spuitgietbedrijven

Eén van de meest ervaren spuitgietbedrijven in de Benelux

Wanneer u in zee gaat met Didak Injection uit Grobbendonk, dan kiest u voor één van de meest ervaren en gespecialiseerde spuitgietbedrijven in de Benelux. In tegenstelling tot vele andere spuitgietbedrijven die zich richten op een bepaalde niche, beschikken wij over meer dan dertig spuitgietmachines. Daarmee kunnen we flexibel elke opdracht aan tot een maximumoppervlakte van 1,3 m² en een gewicht tot vijftien kilogram. Iedere opdracht is maatwerk volgens uw specificaties.

Onder onze klanten vindt u ondernemingen uit talrijke sectoren, waaronder ook de machinebouw en automotive. Binnen de spuitgietbedrijven oriënteren wij ons op alle mogelijke thermoplastische kunststoffen. Daarbij werken we veelvuldig met PE en HDPE, maar ook met ABS, PP, POM, polystyreen,…

Betrek ons al bij de productontwikkeling

Een andere troef om ons binnen de sector van de spuitgietbedrijven te onderscheiden, is de focus op productontwikkeling. Klanten die de productie aan ons toevertrouwen, mogen ook op ons rekenen in het voortraject voor de noodzakelijke productontwikkelingen of eventuele productverbeteringen. Wij begeleiden u van a tot z.

Dezelfde totaalservice geldt voor de matrijzenbouw, waarbij we samenwerken met matrijzenbouwers uit binnen- en buitenland. Afhankelijk van het gewenste productievolume en de productspecificaties, adviseren we u de juiste matrijzenbouwer. Herstellingen of revisie van de matrijzen gebeuren binnenshuis, zodat we de productie nooit lang moeten stilleggen bij defecten.

Grote productievolumes

Dankzij het uitgebreide machinepark en onze non-stop productie, zijn wij volledig gericht op grote productievolumes. U bent bij ons welkom met bestellingen vanaf 5.000 tot meerdere 100.000en stuks per jaar.

Extra opties

Een bijkomende verschil met vele andere spuitgietbedrijven zijn onze extra technische mogelijkheden:

  • 2K-injectie: twee kunststoffen worden nog in de matrijs in een onderdeel of voorwerp verwerkt.
  • Insert moulding: inserts worden al in de matrijs aangebracht
  • Gasinjectie: voor het creëren van holle ruimtes in kunststofvoorwerpen
  • Inmould labelling en andere bedrukkingstechnieken: de juiste bedrukkingstechnieken voor het onverslijtbaar aanbrengen van afbeeldingen, barcodes of teksten.

Verdere info over deze technische opties.

Binnen de sector van de spuitgietbedrijven op zoek naar een gespecialiseerde en betrouwbare partner? Contacteer ons.