Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Spuitgieten

Via de techniek van het spuitgieten creëren we elk voorwerp of onderdeel in kunststof

Via de techniek van het spuitgieten produceert Didak Injection uit Grobbendonk vrijwel elk onderdeel of voorwerp in kunststof. Daarbij specialiseren we ons in grote productievolumes vanaf 5.000 stuks. Dankzij onze dertig spuitgietmachines zijn we een uiterst flexibele partner voor elke mogelijke opdracht. Wij kunnen spuitgieten tot en met een oppervlakte van 1,3 m². De producten mogen maximum vijftien kilogram wegen.

Wij spuitgieten voor een grote aantal industriële sectoren, waaronder ook klanten uit de automotive of machinebouw. Vrijwel alle thermoplastische kunststoffen zijn mogelijk. Meestal gaan wij aan de slag met PE of HDPE, maar ook ABS, PP, polystyreen, POM of andere kunststoffen behoren tot de mogelijkheden.

Experts voor productontwikkeling

Naast het spuitgieten zelf hebben wij ook de juiste experts in huis voor productontwikkeling. Zo staan wij u graag bij vanaf het prilste begin tot en met de uiteindelijke productie. Via de juiste technieken en materialen streven wij altijd naar een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Ook voor de matrijzenbouw kunt u op ons vertrouwen. Wij werken nauw samen met verschillende matrijzenbouwers over de hele wereld. Dit laat ons toe om flexibel voor uw project de juiste matrijzenbouwer te selecteren, afhankelijk van de producteigenschappen en het verwachte productievolume.

Non-stop spuitgieten

Wij spuitgieten non-stop, dag en nacht. Dit betekent dat u probleemloos grote volumes aan ons kunt toevertrouwen. Meerdere 100.000en stuks per jaar vormen geen enkel probleem.

Extra mogelijkheden

Aanvullend op de standaardtechniek van het spuitgieten bieden wij u nog extra technische opties:

  • 2K-injectie: twee kunststoffen verwerken we nog in de matrijs in één product
  • Insert moulding: we verwerken inserts nog in de matrijs in het product
  • Gasinjectie: we creëren via deze techniek holle ruimtes in de kunststofvoorwerpen
  • Inmould labelling en andere bedrukkingstechnieken: we brengen afbeeldingen, barcodes of teksten aan via de juiste techniek, afhankelijk van uw noden.

Meer info over deze technische opties.

Zoekt u een ervaren partner voor het spuitgieten van kunststofvoorwerpen? Contacteer ons.