Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Spuitgieten HDPE

Op zoek naar een partner voor het spuitgieten van HDPE?

Wanneer u een ervaren partner zoekt voor het spuitgieten van HDPE, vindt u in Didak Injection het juiste bedrijf. Wij spuitgieten HDPE tot elk gewenst onderdeel of gebruiksvoorwerp. Dankzij de dertig spuitgietmachines zijn wij de one-stop-shop voor alle producten in HDPE die u via spuitgieten wil laten produceren. Onze capaciteit gaat tot een maximumoppervlakte van 1,3 m² en een gewicht van vijftien kilogram. Wij spuitgieten in HDPE zowel kant-en-klare gebruiksvoorwerpen als halffabricaten voor verdere verwerking.

Naast spuitgieten van HDPE verwerken wij nog andere thermoplastische kunststoffen zoals PE, ABS, PP, polystyreen, POM,… Wij zijn gericht op grote productievolumes. Meerdere 100.000en exemplaren vormen geen enkel probleem. Onze productiemachines draaien volcontinu. Zeven dagen op zeven, 24 uur op 24.

Vanaf het prilste begin

U kunt ons al vanaf het prilste begin inschakelen. Zo bouwden wij de afgelopen decennia heel wat expertise op in productontwikkeling en –verbetering van voorwerpen in HDPE die via spuitgieten worden gefabriceerd. Wij werken de nodige productietekeningen uit zodat uw product verzekerd is van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Ook voor de matrijzenbouw bieden we een all-in service. U profiteert van onze nauwe samenwerking met verschillende matrijzenbouwers in binnen- en buitenland. Afhankelijk van de noodzakelijke productievolumes en de specifieke producteigenschappen, adviseren we de juiste matrijzenbouwer voor de vereiste kwaliteit. Eventuele herstellingen of revisies gebeuren in onze eigen werkatelier. Zo ligt de productie van uw voorwerp zelden stil en garanderen we de afgesproken levertermijnen.

Toegevoegde waarde

Naast het gewone spuitgieten van HDPE krijgt u nog de optie op specifieke technische mogelijkheden:

  • 2K-injectie:nog in de matrijs verwerken we twee verschillende kunststoffen in één voorwerp
  • Insert moulding: de inserts worden al in de matrijs in het voorwerp verwerkt
  • Gasinjectie: via deze technieken creëren we holle ruimtes in het product
  • Inmould labelling en andere bedrukkingstechnieken: we brengen afbeeldingen, barcodes of teksten aan, via de techniek van inmould labelling is deze opdruk zo goed als onverslijtbaar.

Meer info over deze technische opties.

Zoekt u een ervaren partner voor het spuitgieten van HDPE? Contacteer ons.