Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Spuitgieterij

Uw one-stop-shop spuitgieterij

Didak Injection ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot one-stop-shop spuitgieterij. Dit betekent dat u voor vrijwel al uw spuitgegoten kunststofvoorwerpen bij ons terecht kunt. Als spuitgieterij beschikken we over dertig spuitgietmachines voor de meest uiteenlopende productieopdrachten. Wij maken alle spuitgegoten voorwerpen tot een maximale oppervlakte van 1,3 m² en een gewicht tot vijftien kilogram. Alle producten zijn honderd procent maatwerk volgens de gewenste productspecificaties.

In onze spuitgieterij verwerken we vooral de thermoplastische kunststoffen PE en HDPE. Daarnaast gebruiken we ook andere kunststoffen zoals PP, ABS, polystyreen, POM,… Onze kennis van deze kunststoffen en hun eigenschappen vormt daarbij een belangrijke troef.

Als spuitgieterij maken wij zowel alledaagse gebruiksvoorwerpen als halffabricaten die verder worden verwerkt voor hoogwaardige industriële toepassingen. Onze klanten komen uit tal van industriële sectoren, waaronder de automotive en de machinebouw.

Uw expert van begin tot einde

Als spuitgieterij bieden we u een totaalservice van begin tot einde. Zo kunt u ook op ons rekenen als productontwikkelaar en productverbeteraar wanneer het op de techniek van het kunststof spuitgieten aankomt. Door ons van bij aanvang te betrekken, mag u voor het ultieme eindresultaat rekenen op de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Totaalservice voor de matrijzen

Ook voor de matrijzen mag u vertrouwen op onze vakkennis. Zo ontwikkelden wij hechte relaties met verschillende betrouwbare matrijzenbouwers in het buitenland. Afhankelijk van het eindproduct en het nodige productievolume, geven wij u deskundig advies voor de juiste matrijs. Herstellingen aan de matrijzen voeren we uit in ons eigen werkatelier. Zo blijven productieonderbrekingen tot een minimum beperkt.

Specialist in grote volumes

Onze spuitgieterij draait non-stop. Daardoor zijn we de perfecte productiepartner voor grote volumes. Een bestelling van meerdere honderdduizenden producten vormt geen enkel probleem.

Meerwaarde voor uw product

Als spuitgieterij zoeken we voortdurend naar technische innovaties om meerwaarde te bieden aan uw product:

  • 2K-injectie: twee kunststoffen nog in de matrijs in één voorwerp thermisch-chemisch verwerkt.
  • Insert moulding: inserts of een niet-kunststofonderdeel worden al meteen aangebracht in de matrijs
  • Gasinjectie: voor het maken van holle kunststofproducten
  • Inmould labelling en andere bedrukkingstechnieken: voor het aanbrengen van teksten, afbeeldingen of barcodes, al dan niet al in de matrijs.

Meer informatie over deze technieken.

Interesse in onze mogelijkheden als spuitgieterij? Contacteer ons.