Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Transportbakken

Herbruikbare transportbakken in alle formaten

Via de techniek van het kunststof spuitgieten produceert Didak Injection uit Grobbendonk herbruikbare transportbakken. Ofwel maakt u uw keuze uit ons bestaande gamma plastic transportbakken, ofwel creëren wij voor u transportbakken op maat. Uiteraard vraagt dit laatste een groot productievolume, aangezien hiervoor op basis van de productspecificaties de nodige matrijzen moeten worden aangemaakt.

Ons bestaand gamma aan transportbakken wordt bijzonder veel gebruikt in de voedingsindustrie voor het vervoer en de stockage van vis, vlees, groenten, bakproducten en fruit. Al onze bestaande transportbakken voldoen aan de EURO-normen waardoor ze perfect passen in de laadruimtes van vrachtwagens en op paletten. De industrie gebruikt onze transportbakken voor material handling.

Bestellingen van onze bestaande transportbakken zijn mogelijk vanaf 500 stuks, bij maatwerk rekent u best op een minimumproductie van 5.000 exemplaren. In dit laatste geval mag u rekenen op een totaalservice, inclusief productontwikkeling of productverbeteringen. Ook voor het aanmaken van de noodzakelijke spuitgietmatrijzen regelen wij het nodige.

Herbruikbare transportbakken

De transportbakken die wij produceren bestaan uit een homogene kunststofmassa. Ze zijn op zichzelf uitermate licht, maar toch bijzonder sterk voor het dragen van zwaardere lasten.

De bakken zijn volledig reinig- en afwasbaar, waardoor ze perfect kunnen dienen voor intensief jarenlang gebruik.

We zetten de eigenschappen van onze transportbakken kort op een rij:

  • Gemaakt van homogene kunststof, waardoor ze hun laag eigengewicht combineren met een grote sterke voor zwaardere lasten.
  • Perfect bestand voor herhaalde intensieve reinigingsbeurten
  • Ook transportbakken met inklapbare zijkanten zijn mogelijk. Deze besparen ongevuld veel ruimte tijdens het transport.
  • Ontworpen voor eenvoudig stapelen en nesten

Verschillende types transportbakken

Ons gamma bevat dertien verschillende types transportbakken van verschillende afmetingen en hoogtes. Deze bakken hebben geperforeerde zijkanten en een gesloten of geperforeerde onderkant. Daarnaast hebben we verschillende inklapbare types. Ontdek hier alle mogelijkheden van ons bestaand gamma aan transportbakken.

Op zoek naar een producent van stevige transportbakken? Contacteer ons.