Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Verpakkingsmateriaal voeding

Herbruikbaar verpakkingsmateriaal voor transport van verse voeding

Didak Injection is uw ideale partner voor de productie van verpakkingsmateriaal voor het transport of de tijdelijke stockage van verse voeding. Wij gebruiken hiervoor de techniek van het kunststof spuitgieten, ideaal voor herbruikbare verpakkingen in kunststof. Dankzij de dertig spuitgietmachines bieden wij een grote vormvrijheid. Zo maken wij kleine en grote verpakkingen tot en met een oppervlakte van 1,3 m² en een maximumgewicht van vijftien kilogram. Wij bieden een bestaand gamma aan mogelijk verpakkingsmateriaal (kisten, kratten en bakken). Daarnaast behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden. Uiteraard vraagt dit een zeker productievolume.

Veel van het verpakkingsmateriaal dat wij produceren, dient voor het vervoer van verse voeding. Zo maken wij herbruikbare kisten, kratten en bakken voor het vervoer van bakproducten, fruit, vis, vlees en groenten.

Ons bestaand gamma volgt de EURO-normen waardoor deze bakken mooi passen in de laadruimtes van vrachtwagens en op paletten. Dit verpakkingsmateriaal geschikt voor voeding kunt u bestellen vanaf 500 stuks. Voor verpakkingsmateriaal dat we op maat maken, rekent u best op een minimumbestelling van 5.000 stuks. Voor dit maatwerk staan we u ook graag bij met de nodige productontwikkelingen of -verbeteringen voor een sterke prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast helpen we u bij het aanmaken van de vereiste spuitgietmatrijzen.

Herbruikbaar verpakkingsmateriaal voor voeding

Het verpakkingsmateriaal voor voeding dat wij produceren, is dankzij de techniek van het spuitgieten samengesteld uit een homogene kunststofmassa. Het verpakkingsmateriaal combineert een laag eigen gewicht met een grote sterkte voor zwaardere lasten.

De bakken, kisten en kratten zijn volledig af te wassen en te reinigen, waardoor dit verpakkingsmateriaal uitermate geschikt is voor herhaalde transporten van verse voeding.

Aanvullend op de vaste kratten en kisten hebben wij ook nog mogelijkheden voor inklapbare bakken. Ook dit inklapbaar verpakkingsmateriaal bespaart ruimte in de laadruimte of stockageplaatsen en is heel eenvoudig te stapelen.

Ontdek hier de technische specificaties van ons bestaand gamma verpakkingsmateriaal.

Op zoek naar een producent van herbruikbaar verpakkingsmateriaal voor voeding? Contacteer ons.