Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

Header Banners

U bent hier

Kwaliteit

Hoogstaande kwaliteit voor kunststof spuitgieten

Didak Injection maakt voor kunststof spuitgieten het verschil door een veelzijdig machinepark, een uitgebreide waaier aan technische mogelijkheden en een aantal kwaliteitsgaranties. U vindt onze op maat gemaakte producten als onderdeel terug in hoogwaardige industriële toepassingen en de automotive. Met elke klant streven we naar een relatie op lange termijn. Op welke manier verzekeren wij onze producten van een hoogstaande kwaliteit?

Jarenlange expertise en knowhow voor kunststof spuitgieten

Didak Injection bestaat al sinds de jaren ’60. Wij richten ons al vanaf het eerste bestaansmoment volledig op het kunststof spuitgieten. Deze focus leidt tot een ongekende expertise. Ontdek hier meer ‘over ons'.

Uw partner voor productverbeteringen

Wanneer wij mogelijkheden zien om uw product technisch te verbeteren, aarzelen wij niet om deze kennis met u te delen. Samen gaan we voor een hoogkwalitatief eindresultaat.

Maximaal geautomatiseerde productieomgeving

Ons veelzijdig machinepark met een brede waaier van een dertigtal spuitgietmachines is sterk geautomatiseerd. Zo verloopt de aanvoer van grondstoffen en de assemblage volcontinu en automatisch.

Eigen technische dienst

We beschikken over een volledig uitgeruste technische dienst voor het onderhoud van ons machinepark en voor snelle herstellingen of revisies van de matrijzen. Dit gebeurt met het oog op een maximale productiecontinuïteit en levergarantie.

Interesse in onze mogelijkheden voor kunststof spuitgieten? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tooling